Slekt skal følge slekters gang…
 
Det er noe ukuelig over den kristne kirke. Den har overlevd to årtusener med tider med undertrykkelse, tider med altfor mye makt, - tider med nådeløs kritikk og angrep, - og tider med knusende likegyldighet. 
 
Og den fortsetter å leve og ekspandere i store deler av verden. Til tross for mange negative trekk, blir nye generasjoner trosbærere også i vår del av verden. 
 
I vår menighet har det også gått opp og ned med rekrutteringen. For tida ser vi det som en overordnet oppgave å sørge for at en ny, ung generasjon finner sin plass i menigheten og finner glede i å leve og tjene her. Jeg tenker at den beste måten vi kan ære de eldre og de som har gått foran på, er å legge til rette slik at de unge trives og får lyst til å bære arven videre. 
 
Sist søndag hadde vi barnedåp, og denne søndagen er det Unge Voksne- gruppa som har ansvar for gudstjenesten. Begge deler er utrolig stort og gledelig. La oss ta i mot, omfavne og støtte de relativt få unge familiene, ungdommene og unge voksne vi har i blant oss. De bør gis stor grad av frihet til å gjøre ting på sin måte. Og vi som ikke lenger er unge og lovende, - bare lovende.., har privilegiet i å være støttespillere, forbedere og i noen grad mentorer og veiledere. 
 
Samtidig er det ingen pensjonsalder i Guds rike. Vi gleder oss stort over alle som tjener og gir av sin tid, i diakoni, innvandrerarbeid, misjonsinnsats, sang og musikk og på andre måter, selv langt opp i årene!
 
Sammen er vi sterke, midt i vår svakhet!
 
                             
                              Hilsen Pastor Ivar
 
 

 

© 2018 Toten Frikirke      |      pastor@frikirken.com      |      Østvollveien 1b - Vestre Toten - Raufoss

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now